esmaspäev, 12. aprill 2010

Aatomid ja molekulid

Tere õhtust, kaaskannatajad !
Tervitaks kõiki neid, kes aprilli lõpus kiljotiini alla lähevad. Edu teile eksamitega. Tõesti, seda läheb teil vaja, rohkem kui arvate.
Igatahes. Mis siis uudist? Endiselt vaevlen haigevoodis, vahepeal satun füüsika ja ökoloogia loengutesse kui muidu vabal ajal tšillin õues, sest ilmad on ju imehead !
Vahepeal möödus märkamatult 1. aprill. Mis selles, te küsite? Jaa, te ei tea, ja tegelikult pole ka teie asi ;)
Tegelt ma siin praegu mõtlen, et nii palju on, millest rääkida, aga kõik teemad on kas seletamiseks liiga pikad või siis ebaolulised. Räägin siis ainult veidi, et teie äärmiselt väärtuslikku aega mitte raisata.

1. Lotoga ma võitnud pole. Kõige suurem summa on olnud 15 eeku. JEE!
2. Arengubioloogia praksis sain C. Pole isegi paha, kui arvestada seda, et kõik oli nii "teoreetiliselt" ja "umbes" ja "vist".
3. Otsin juba mitu päeva linnas sellist suurt ümmargust patareid, et oma pliiatsitops tööle panna, aga ma kas olen selleks lihtsalt liiga pime või väga loll. (oih, vist on ebaoluline)
4. Mu akna taga, aknapleki all, kohas, kus makrofleks puudub, elavad linnuemme ja linnuissi, kellel on hästi palju poegi ja kes hommikuti kella 6 aeg mind saütsumise ja kolistamisega üles ajavad.
5. Aknalaual kasvavad mul petersell, salat, hapuoblikas, basiilik ja aed-liivatee, milledest viimane on omadega täitsa õhtul.
6. Esmaspäeval, 12.04.2010, kell 22.09 on mul palavik täpselt 37,2 kraadi. (jälle ebaoluline)
7. Täna vaatasin terve ökoloogia loengu seda, kuidas üks eit pani oma mehe jaoks kokku nädalamenüüd ja otsis toidutarest retsepte. Ilgelt huvitav oli ... NOT.
8. Homme väike grill-tšill, normaalne.
9. ...
Mõtted said otsa. Ma parem keskendun füüsikale ja lõpetan tänaseks.
Olge siis mõnusad ja vaadake, et ei lase ilusatel ilmadel end petta, sest mina teie asemel ei tahaks 3 kuud haige olla, aga minul lihtsalt ei jää muud üle :)

Olge mõnusad !