pühapäev, 23. november 2008

23. november 2008


Jah, november juba lõpeb. Imelik küll, kuidas aeg nii ruttu läheb. Alles alustasime 1. septembril, nutsime, et miks meil vaheaega pole, kuid näed, kohe-kohe jõuab kätte see kauaoodatud JÕULUVAHEAEG! Ometi pole rõõmustamiseks eriti põhjust. Pingutasin kuidas ma pingutasin, tulemused pole sugugi kiiduväärt. Olgugi, et olen keemia alustes nii kaugele jõudnud, ei saa ma sama optimistlikult rääkida teistest ainetest. Ja ka keemia alustega pole ju veel ühel pool. Näiteks juba hpme ootab mind ees üks "tore" kontrolltöö, mille jaoks õppida pole suuremat mahti saanud. Loodame siiski paremat, äkki veab tööga.
Oi, aga täna oli põnev päev. Ilm oli lihtsalt FANTASTILINE! Grete käis minu pool, koos võtsime ette retke poodi. Ärge naerge midagi, see polnud sugugi nii lihtne, nagu arvata võite. Teekond, mis mul tavaliselt võtab aega maksimaalselt 20 minutit, neelas täna tervelt terve tunni ja lisaks vee ka 40 väärtuslikku minutit! :D Aga ei, ma ei kurda, sest nalja sai kõvasti ja märjaks sai ka. lisaks sain veel omale Nivea hügieenilise. mmmmmmmm...
Ahjaa, selle oleksin äärepealt unustanud, et ma käisin nädalavahetusel maal. Üle pika aja. Täpsemalt üle 4-ja nädala. Mul oli totaalselt meelest läinud, KUI hea on omas voodis magada... (kuigi jah, minu voodi peaks kõigi eelduste kohaselt siiski Tartus asetsema). Laupäeval võtsin ette retke Prossa järve äärde. Mitte üksi, vaid koeraga. Päris põnev oli, kui arvestada seda, et pidin iga viimse kui ühe põõsa ja puu juures peatuma. :D Päeva "trenn" sai tehtud igatahes.
Aga see selleks. Ma olen isegi raisanud oma 15 minutit oma väärtusliku filmi arvelt. Teie lahkel loal, naasen nüüd võrratusse Bridget Jones'i maailma. Hoiame nüüd kõik mulle homseks pöialt ning loodetavasti leian varsti jälle aega siia uuesti midagi lisada. ;)