laupäev, 13. juuni 2009

Nii, seltsimehed. Pidu läbi. Lõppes suure taldrikutäie friikate, viinerite ja peavaluga. YAY! Ei, tegelt ma ei kurda. Juua sai, nalja sai, kõike sai. Jah, olgem ausad, pidu OLEKS võinud vatuke teistmoodi siiski kulgeda, aga see selleks. Kui nii läks, siis läks, aega tagasi ei keera.
Teen siis lühikokkuvõtte järeltulevatele põlvedele. Jõudsime kohale mingi 10 mintsa enne 10t. Peost (mis pidigi kell 22 peale hakkama), polnud haisugi. Istusime törtsu autos, jõime (kes Katjat, kes Nestead :D) ja kõmpisime ühte kuramuse mõnusasse kohta piipu tegema. Seal me siis kimusime, ajasime rahvast kokku. Umbes nii kell pool 12 panime piibu kokku ning läksime peokeskmesse. Niivõrd kuivõrd peokeskmesse tegelt. Sees ei käindki. Tšillisime mujal. A see selleks. Ei kurda :D
Pool 1 käisime Kaareperes. Viisime Katriini koju, rahuldasime oma loomulikke vajadusi ning mina sõin võileipse. SIIS naasesime Palamusele, kus neiu Kristin pidas maha pika kõne, ma rääkisin ka paugu (mäletaks siis, millest ainult :D). Siis tšillisime veel ja veel ja natuke veel, siis sai kell ... 2 vist. Noorhärra Kris, kes hävitas veerandi mu kallist pudelist, käis sees ja tõi meile friikaid vinkudega. Soolased olid raiped, aga kõht oli tühi ja hädaga sõime need ka ära :D (ja jad ütlevad, et alkoholis on piisavalt süsivesikuid, et kõht ei tohiks tühjaks minna. my ass. :D).
Pidu sai üllatavalt vara läbi, juba kell 3. Jätsime siis oma rahvaga hüvasti ja kimasime minema. Koju jõudsin kell ... pool 4. Koristasin ruttu oma tuba nats ja ronisin teki alla. Peavalu oli MEEEELETU! Siis helistas mulle Taavi, kes laterdas ka oma 45 minutit. Tegi mulle musträsta häält ja niisama tuju heaks. :)

Ja ongi kogu pidu. Oli mis ta oli, ei kurda eriti. Varsti uus, sinna lähen ka kindlasti. Seekord jäi ju piletiraha alles :D:D