teisipäev, 21. juuli 2009

:)

Why do birds suddenly appear?
Everytime you are near
Just like me
They long to be
Close to you

Why do stars
Fall down from the sky?
Everytime you walk by
Just like me
They long to be
Close to you

On the day that you were born
The angels got together and decided
To create a dream come true
So they sprinkled moondust in your hair
Of gold and starlight in your eyes of blue

...

lihtsalt KÕIGE PAREM ! :)

21.07.2009

Üle poole suve on juba läbi. Märkamatult veeresid need kaks kuud. Ja kui tagantjärgi mõtlema hakata, siis polegi nagu eriti midagi teinud. Ainus kolm meeldejäävat asja on jaanipäev, kips ja Taavi :) Kõik kolm on head. Kips küll mingis mõttes mitte, aga enamasti kaasnesid sellega ikka igast head asjad.
Nüüd lõpuks sain ka tööd. Tartus. Täitsa normal koht on. Mutid on lahedad ja viskavad kogu aeg nalja :D Njah, mingi suur risk on ka pidevalt, et tapad kellegi ära, aga noh, sitta sellega. Juhtub ka paremates peredes. :D
Nüüd peale pikka magamist vaatasin Simpsonite filmi. Jälle. Huvitav, et igal vaatamisel leian palju uusi detaile, mida varem märganud polegi. Täna näiteks, leidsin omale järjekordse lemmiklaulu. Vana ta nüüd on, aga see pole üldse oluline. Sõnad on hea ja muusika veelgi parem. Nüüd ketran seda kümneid ja kümneid kordi, nii hea on.
Varsti lähen jälle magama. Reedel tööle. Hommikul kell 5 :S Eile, kui kell 4 äratuskell helises, siis ma küll mõtlesin, et ma sõna otseses mõttes kõngen. Tõmbasin aga suure tassi kohvi sisse ja ajasin end kuidagi käima. Eks näis, mis siis saab, kui mul 3 pikka tööpäeva seljataga on. Siis ma küll vist suren.
See selleks.
Lähengi õue. Korjan herneid. Kaks päeva olen neid juba söönud. Meeletutes kogustes. Süda on paha, aga ikka söön. :D
Olgu. Ilusat suve lõppu, seltsimehed !