laupäev, 28. märts 2009

Laupäev, sõbrad, laupäev.

Tuli selline tuju siia selline pilt panna. Armas või jaa? ;)
Njah, olgem ausad, ma lihtsalt ei osanud siia midagi kirjutada lihtsalt. Ei toimu mu elus midagi erilist. Kuigi, mingi ime läbi olen hakanud kõvasti süüa tegema. Mitte makarone ega tatart, selliseid suuuuremaid sööke, mille tegemine võtab aega ja nõuab pingutust. Täna hommkul tegin pannkooke. Uskuge või mitte, isegi mu EMA ei tee paremaid :D Määrisin siis kuhjaga maasikamoosi peale ja kõht sai täis. Seadsin sammud sepa turgu, kus raiskasin jälle raha. Njah, vähemalt mitte kuskil todupoes mõttetute asjade peale. Ahjaa, bussides on kompostrid ära vahetatud. nüüd lööb piletile automaatselt kellaaja peale. Nii palju siis sellest, et ma juba kuu aega ühe 8 eeguse piletiga sõidan :D
Jõudsin koju, oli kõht tühi. Tegin esimest korda elus frikadellisuppi. Ja üllatus üllatus, ka mu ema ei oska paremat frikadellisuppi teha :D Veider igatahes. Kellelt ma küll oma VÕRRATU kokakunstiande pärinud olen !?
Igatahes. Kui kõht läheb tühjaks, siis Purde 39 on esimene asi, mis teile pähe peab tulema. Teen teile süüa ! (enamuse ajast ma tegelt süüa teha ei viitsi, aga kes teab, äkki teil seekord joppab :D)