pühapäev, 21. juuni 2009

jep, lõpuks käes.

Palju õnne kõigile ! Te küsite miks ? Loll küsimus. Sellepärast loomulikult, et täna algas ametlikult suvi. Kuigi ega eriti sellist ilma suveks lugeda ei saa. Vihma küll enam ei saja, aga mis sa ikka seal väljas passid, kui päikesest pole haisugi.
Erilist asja mul siia kirjutada ei olegi, sest mu elu on igav. Nüüd olen kaks päeva lihtsalt filosofeerimisega tegelenud.
Üleeise näiteks, kui oma ringil käisin jälle, kõndisin mingist talust mööda, mille õue peal siblisid kanad. Ja siis äkki tärkas mulle pähe mõte, et kui vähegi uskuda seda juttu, et kui me ükskord kõik ära sureme, muutume me mingiteks loomadeks, siis MIDA ma teeksin, kui ma oleksin kana. Sa jooksed päev otsa mööda õue ringi, otsid mingeid vihmausse, vahepeal saad kukelt kabistada, muned mõne muna ja ongi kogu elu. Ulme täiesti. Joogiks saad ka ainult vett, ei Spraiti, ei kokat, ei midagi alkohoolset. Süüa ... no selle pärast muretsed ise. Sööd kärbseid või midagi. Ja nad ei räägi ju ka omavahel. Niipalju kui mina olen aru saanud. Sellele järeldusele jõudsingi, et kana ma küll kunagi olla ei taha. Pigem koer või midagi.
Vuhh, lolli juttu ajan. A mis vahet seal on tegelt. Kunagi tulevikus hea lugeda, kui idiootselt ma kunagi mõelnud olen :D
Homseni siis, seltsimehed !