esmaspäev, 20. oktoober 2008

20.10.2008

tänane päev siis. üritan oma blogi sisukamaks muuta, kuna SILTZ ütles, et mu blogi on surmigav :D
kell 08.50 arkasin, kuna äratuskell helises teises toa otsas. ajasin end kuidagi püsti, loivasin pesema.
kell 09.02 panin riidesse, pesin hambad ja tormasin toast välja.
kell 09.23 väljus buss peatusest Purde.
sõitsin mööda tähe tänavat, keerasin sõbra tänavale, seejärel raua tänavale, möödusin peatusest Salemi, võtsin hoogu peatusest Jõe, seisin mingi 3 minutit peatuses Turu ja seejärel võtsin sihi peatusesse Riiamäe.
kell 09.38 väljusin bussist ning seadsin sammud Vanemuise 46 poole.
kell09.49 olin ma täpselt teine kohalejõudnu. lõin lahti oma arvuti, vaatasin üle hommikused postimees.ee uudised ning mõne hetke pärast lasti meid loengusaali.
kell 10.15 alustas lugupeetud härra Burk loengut. teemat hetkel ei mäleta, oli igav igatahes. minu vasakul käel istusid Grete, Ly ning Mariaan, paremal rõõmustasid mind oma kohalolekuga narko-Markko ja Marge.
kell 11.44 lõppes keemia aluste loeng nind ma seadsin oma sammud koos Mariaani ja Margega kesklinna poole. Vahepeal ühines meiega mingiks 30-ks sekundiks narko-Markko, aga ta läks kohe ära. nagu Mariaangi. Läksime siis Margega kahekesi Comarketisse ning ostsime süüa.
kell 12.03 siirdusime raamatukokku, kus hävitasime kõik kaasa haaratud toidupalad, pärast mida üritasime õppida.
kell 13.49 alustasime kõndimist Jakobi 2 suunas, kus pidi toimuma evolutsiooni loeng.
kell 14.15 algas evolutsioon. vasakul käel asus mul taaskord narko-Markko ning paremal oli minu rõõmuks Mariaan. kirjutasime natuke kaasa, mängisime SIM-i ja Red Alert 2-e.
kell 15.26 lõppes evolutsiooni loeng. suundusime taaskord poodi. seekord Ly, Grete ja Krsitjaniga. Kristjan, vana jätis, ei ostnud mulle šokolaadi, ma olen siiamaani kuri.
kell 15.47 suundusme raamatukokku sööma ja õppima.
kell 17.16 sammusime Riiamäe bussipeatusesse, kust pidi väljuma liin number 9. oodata ei olnud palju ja nii ma astusingi bussi peale. peatus Kaseke - Linda - ja minu kodu :)
praegu on kell 18.45 ja ma sebin omale evolutsiooni materjale. põnev päev, või mis? :D
ahjaa. kolmapäeval on JÄLLE läbu :D