esmaspäev, 14. aprill 2008

ahjaa. lasanjet oskan ma ka nüüd teha, olenemata sellest, et vahepeal läks asi suht nässu (jahukastme asemel tootsime saepurulima). :D
iga päev läheb see kooliskäimine järjest mõttetumaks. mitte üheski tunnis ei ole viitsimist mitte midagi teha, no välja arvatud bioloogia ja inka. ma ei saa aru, miks meile on vaja kehalist, kui me niikuinii midagi ei tee. või kunsti. või muusikat. kool on niikuinii kohe-kohe läbi, mis mõttega? eriti mõttetud on minu arvates eesti keel ja kirjandus. kuigi jah, õpetaja suhtumise on selles suhtes paremuse poole liikunud, et ta ei korruta enam pidevalt, et me kõik kukume läbi. täna ta ütles isegi Kaurile, et ta pole päris lootusetu (võimas saavutus minu arust).
täna hakkasin koguma siis lapsepõlvepilte. no kõik olid nii nunnud tattidena. :D
ahjaa. tutipäevaga on ka jama. koht isegi oleks, kus midagi tähistada või nii, aga vastutajat mitte. masendav.
millest vel pajatada? peale selle, et mul tohutu hirm kirjandi ees on, pole midagi uut. ma hakkan järjest enam pelgama, et see läheb sitasti. ma tõesti ei ole vist suuteline 80 punkti peale kirjutama.. nojah, kui mingi idikas mu tööd ei loe loomulikult. :D aga loodame sellele, et teemad on inimsuhetest ja ma saan ainult raamatutest rääkida. mingit filosoofilist pläma ma kahjuks ajada ei oska.
selle pärast on ka paha tuju, et olenemata lubade olemasolust ei lasta mul neid kasutada. "lähed tööle, ostad oma auto, siis sõida nii palju kui tahad!" no KURAT! nii sitasti ma nüüd ka ei sõida, et nad mulle autot ei JULGE anda. ja mul on nagu täiesti pohhui. nii kui biuka eksam saab mööda, lendan ma siit minema. sebin auto kuskilt või võtan kellegi teise omale autojuhiks, aga esimene suund on mul PEIPSI! mul savi. ostan omale kasti nuudleid ja redutan seal mingi kuu aega. :D
no ja juhul, kui mul eksamid sitasti lähevad, olen nii masendunud, et ei liiguta lillegi vähemalt KAKS kuud. kurat, siis ma küll ei tea, mis saab. kui ülikooli või maaülikooli sisse ei saa, siis lähen välismaale. kutsekasse vaevalt ja tallinnasse ka mitte. nii et jah, loodan kõige paremat. (GO 26. aprill, 3. mai, 5. mai ja 26.mai !)

"kell kolm öösel, värvitud LEHM!"