neljapäev, 9. oktoober 2008

hei!

oeeeeeeeeeh! kirjutasin siia just hiiglama pik jutu, kuid kogemata suutsin selle ära kustutada :D alustan siis otsast peale.
üle pika aja kirjutan, nagu näha. kõik on kogu aeg nii kiire-kiire, et pole aega isegi õppida ega süüa :D toimunud on nii mõndagi ning siinkohal siis räägin mõningast üritusest.
kõigepealt uhkustaksin sellega, et sain ülikooli kõige esimese KT tehtud, nimelt keemia alustes :D ma pole vist never nii õnnes olnud :D loodetavasti läheb edaspidi sama hästi :)
eelmisel kolmapäeval oli meil tutumisõhtu. rahvast oli palju ning tuttavaks saime enam-vähem kõigiga. lõpp kahjuks küll vajus veits ära, kuid tuju oli sellegipoolest laes :)
eile korraldati meie see kuulus "rebaste ristimine". ürtus kukkus välja üllatavalt tore. kartsime hullemat. ainult et juua saime vingelt. 8% õlut, mille maitset kohe ei tahagi meenutada, pidime jooma lausa mitu liitrit. kui arvasime, et nüüd on hullem möödas, toodi lauale piiritus. mitte tavaline piiritus, oh ei! 97% piiritust! no ma võin kohe ausalt öelda, et see oli kõige rõvedam asi, mida ma KU-NA-GI joonud olen. nojah, ma ei eita, et see kiskus pildi päris ära küll :Digatahes joogi peale ei pidanud ise sentigi panema :D:D õlled-iinad joodud, läks pidu lahti. no see pidu li kohe VÕRRATU (kui ühe joomingu kohta saab võrratu öelda). tantsimisest on siiani lihased valusad, ninna on siginenud nohu ning kurk on kähe, aga sellest rebased ju EI HOOLI! :D ka vanemate kursuste omad olid ülimalt toredad (nii mitmeski mõttes ;) ) peo kokkuvõteks võin öelda, et ma pole enam tükk aega nii toredal peol käinud. nalja sai maani ja juua sai laeni :D siinkohal tervitakski kõiki GEENE, kes selle õhtu eriliseks tegid (nii nooremaid, kui ka vanemaid, kui said aru, mis ma mõtlesin) :D